Den shybů podpořil prostějovského Radka! Více než dvaceti tisíci!

Den shybů podpořil prostějovského Radka! Více než dvaceti tisíci!
Foto Dalibor Nenál

V sobotu 22.9. se konal po celém světový den shybů - world pull-up day (www.worldpullupday.com). I v Prostějově organizátoři zaregistrovali sčítací místo, tzv. pull-up point. Byl umsítěn u workoutového hřiště v Kolářových sadech.

World pull-up day je koncept, kdy se v jeden den veřejnost i atleti snaží dosáhnout co největšího počtu shybů v jednom dni. Na mnohých pull-up pointech je s akcí spojená charitativní nebo jiná dobročiná činnost a Prostějov nebyl výjimkou, za každý shyb, který na pull-up pointu veřejnost, nebo zkušení atleti, udělali, darovali sponzoři jednu korunu, a to do výšky 22 tisíc korun. Výsledná částka půjde, prostřednictvím nadace Konto bariéry, na pořízení invalidního vozíku pro Prostějovského rodáka Radka.

"Jsem velmi rád, že konečná částka přesáhla dvacet tisíc, konkrétně jde o 21.286 korun! Chtěl bych velmi poděkovat všem atletům, sponzorům a veřejnosti za to, že se akce zúčastnili, celkově přišla bez mála stovka lidí. Dále je nutné poděkovat sponzorům (Prima Lavadora s.r.o., N-ROTE Mechanical s.r.o., žaluzie Mans, střechy Ignor, spolek koncesionářů Taxi Prostějov, Free Dance famyli a TRX bez Hranic)", uvedl pro Prostějovské novinky organizátor akce, Dalibor Nenál.

Báječná akce se skvělým výsledkem! Děkujeme zúčastněným! (red)

Poslat nový komentář