Davídkovi Ježíšek přinesl pod stromeček kočárek!

Davídkovi Ježíšek přinesl pod stromeček kočárek!
Foto Zdeňka Staňková

Do redakčního e-mailu Prostějovských novinek přišlo krásné poděkování od maminky Davídka Vítka ze Ptení, paní Zdeňky Staňkové.

"Chtěla bych poděkovat všem, kteří se podíleli na charitativní akci Pomáháme Davídkovi, která se konala ve Ptení, za účelem získání prostředků na úhradu synova speciálního kočárku. Distribuční firmě Ortika bylo odesláno 43.220 korun. Moc všem ještě jednou děkujeme!
Davídek už týden opět leží ve fakultní nemocnici se zápalem plic. Tento týden jsme ,,oslavili,, Davídkův svátek, bohužel opět v nemocničním prostředí, hospitalizování v FNOL. Respirační problémy jsou po epilepsii pro Davídka druhá obrovská zátěž a zároveň veliká zdravotní komplikace. V tomto roce, který jsme všichni pomyslně a magicky společně uzavřeli, byl 6x hospitalizován, z toho 4x se zápalem plic", popsala synkův zdravotní stav maminka Zdeňka.
"Doufejme, že nebude platit pravidlo jak na Nový rok tak po celý rok... Přejeme úspěšný vstup do roku 2016, aby vás naplňoval láskou a byl zase o něco lepším než ten loňský a ze všeho nejvíc přejeme pevné zdraví", přeje všem čtenářům Prostějovských novinek Zdeňka Staňková. (red)

Poslat nový komentář