Funfest se blíží aneb oslavte Den otců na rodinném festivalu tuto neděli!

Funfest se blíží aneb oslavte Den otců na rodinném festivalu tuto neděli!
ilustrační foto plakát

První ročník nového rodinného festivalu v Olomouci - Funfestse bude konat již 17. června od deseti hodin na olomoucké Korunní pevnůstce. Funfest nabídne spoustu hudby a pohybu! Program je doslova nabitý a zaujme všechny věkové kategorie, proto neváhejte a přijďte se pobavit. 

„Děti si budou moct zazpívat, poslechnout si pohádky a účastnit se různých workshopů. Já osobně se moc těším na parkourovou exhibici a vystoupení Aerobik klubu. Bude toho opravdu hodně, od muziky až po nejrůznější pohybové aktivity.“ říká k blížící se akci programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger. 

Nebudou chybět ani představitelé současného fenoménu youtuberingu, a to „Lukefry“ a „Vladavideos.“ Vystoupí i nepřehlédnutelná kapela Maxim Turbulenc a objev roku Radia Haná Fleksible.

Třetí červnovou neděli slaví svátek všichni tatínkové. A právě pro ně budou na míru připraveny nejrůznější aktivity. Děti budou moct pro své tatínky vyrobit dáreček v dětských dílničkách. Také se budou moct vyřádit na spoustě atrakcích a kolotočích. K prohlédnutí budou připraveny i technologie virtuální reality. Přítomni budou i sokolníci a rytíři a chybět samozřejmě nebude ani bohaté občerstvení. To vše a mnohem více  tuto neděli 17. června v prostorách Korunní pevnůstky v Olomouci. (red) 

 

Poslat nový komentář