Deskovky aneb ideální zábava na podzim, nabízí Městská knihovna Prostějov

Deskovky aneb ideální zábava na podzim, nabízí Městská knihovna Prostějov
ilustrační foto Městská knihovna Prostějov

Přemýšlíte, jak doma zabavit rodinu, když nemůžeme nebo nechceme ven? Jak oživit rodinnou oslavu nebo párty? Jak si užít společně s přáteli, kolegy, dětmi spoustu legrace bez koukání do mobilu nebo na televizi? Odpovědí jsou deskové hry!

Zapomeňte na pexeso nebo člověče nezlob se. Moderní deskové hry zaujmou každého a jejich obliba stále stoupá. Navzdory digitální době tak výrobci díky obrovskému zájmu chrlí nové a nové deskové hry různého zaměření. Můžete si vybrat hru podle počtu hráčů nebo příležitosti. Existují hry pouze pro dva hráče, nebo naopak hry rodinné, mohou být strategické, vědomostní, logické, z fantasy nebo scifi světa, inspirované seriálem či knihou, určené na párty či oslavu – možnosti jsou ohromné.

"V prostějovské knihovně nabízíme k zapůjčení 112 deskovek pro děti i dospělé a s výběrem vám rádi pomůžeme. Hru si můžete vybrat samozřejmě i online na našem webu a rovnou si ji třeba zarezervovat. Výpůjční doba je jeden měsíc. Nechce se vám číst pravidla? Využijte naší pravidelné akce Deskohraní. Navštivte oddělení pro děti a mládež, kde je na akci vždy připravená várka obměněných her k vyzkoušení. Ochotné knihovnice pravidla vysvětlí nebo si s vámi i zahrají. A vy si pak deskovku, která vás zaujala, můžete na dospělém oddělení půjčit domů. Na oddělení pro děti a mládež je pro návštěvníky trvale k dispozici 46 her, které si kdykoliv při návštěvě knihovny mohou zahrát. Přijďte si vybrat. Pro každého se najde ta pravá hra," říká ředitel knihovny Aleš Procházka. (Zdroj MK Prostějov)

Poslat nový komentář