Hlasujte pro Rákosníčkovo hřiště v Prostějově! Prozatím jsme první!

Hlasujte pro Rákosníčkovo hřiště v Prostějově! Prozatím jsme první!
ilustrační foto

 

Již několikrát PvNovinky informovaly o možnosti hlasování pro Rákosníčkovo dětské hřiště, které by mohlo vzniknout u prodejny Lidl v Újezdu. Díky hlasům, které Prostějované projektu zatím dali, se hřiště nyní drží na prvním místě před Příbramí. Vítězství je na dosah, hlasujte dál!

"Šance na získání hřiště pro děti je na dosah, avšak rozdíl mezi prvním a třetím je zatím velmi malý. Ten, kdo skončí třetí, hřiště už nezíská, radovat se budou pouze první dva," sdělil redakci vedoucí prodejny Jakub Svoboda.

Neváhejte proto a dejte své hlasy dobré věci. Hlasovat můžete jednou denně na https://www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/hlasovani/olomoucky-kraj/ a na facebookových stránkách Lidl.cz. až do 8. března také jednou, tedy dvakrát denně ve prospěch tohoto hřiště. Aktuální stav hlasování najdete na https://www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/vysledky/. (ber)

Komentáře

Omlouváme se, špatně jsme se vyjádřili. Hlasovat se může jednou na FB a jednou pomocí webových stránek, tedy dvakrát, ovšem na jiných místech. 

Hlasovat se může dvakrát denně.

A neni nahodou v pravidlech,ze kazdy muze poslat jen dva hlasy (jeden na webu a druhy pres Facebook) za jeden den. Ostatni budou neplatne.. Tak jake nekolikrat denne??? Nebo se pletu? Diky za odpoved..

Poslat nový komentář