Dračí lodě si můžete užít i v Olomouci

Dračí lodě si můžete užít i v Olomouci
Ilustrační foto martinhales.com

Stále oblíbenější závody dračích lodí zavítají letos také do Olomouce. Z lodi i ze souše si můžete závody Bernhardt olomoucký drak 2016 užít v sobotu 13. srpna. Zázemí i bohatý doprovodný program najdete v areálu TJ Lodní sporty Olomouc za Envelopou. Hlásit se můžete ještě do 10. srpna!

Po celý den budou závodit nejen mužské týmy, ale také ženy, a na trať vyjedou i lodě s dětskými posádkami. Závody se uskuteční na malých a velkých lodích, kdy závodí 11 nebo 21 členů posádky. Soupeření dračích lodí můžete sledovat od 9:00 do 19:00 hodin.

V průběhu dne si však užijete i spoustu jiného programu. „Maminkám připravíme odpočinek v podobě kosmetických stánků, zájemci si mohou vyzkoušet jízdu na paddle-boardech, nebo kotvený let horkovzdušným balonem. Program chystáme i na blízké cyklostezce, kde bude půjčovna in-line bruslí a koloběžek,“ láká návštěvníky ředitel festivalu dračích lodí Petr Zakopal. Příznivci zorbingu by si měli také přijít na své, a to jak na vodě, tak i na zemi. Celý den pak vyvrcholí slavnostním vyhlášením výsledků a následnou Dragon Party!

Máte-li zájem zúčastnit se závodů aktivně, ještě do 10. srpna můžete podávat přihlášky. Registraci provedete na www.zaki-sport.cz. Dotazy nejen k přihláškám můžete směřovat přímo na ředitele závodu Petra Zakopala (petr@zakopal.com, 773 145 150). (red)

Poslat nový komentář