Mořice duní! Dvoudenní maraton v plném proudu!

Mořice duní! Dvoudenní maraton v plném proudu!
ilustrační foto www.morice.cz

 

Třináct kapel si zahraje o víkendu už na čtrnáctém Revival festivalu Mořice. Dvoudenní maraton nabídne takové legendy jako Iron Maiden, AC/DC, Scorpion ci Rolling Stones.

Areál Sokola Mořice se otevřel už v pátek v podvečer, začátek prvního vystoupení byl naplánován na 18 hodin. První vystoupení patřilo Red Hot Chilli Peppers, pokračovat budou kapely Iron Maden, James Dio Tribute, AC/DC a závěr bude patřit skupině Metallica. Sobota nabídne už od 13 hodin Iné Kafe, Scorpion, Status Q, Led Zeppelin, Rolling Stones, Bon Jovi Absolute, Judas Priest a Kabát.

"Náš Revival festival patří mezi menší open air moravské hudební akce. Počtem je to ale jeden z největších festivalů revivalových kapel v České republice," přidává pozvání starosta Mořic a duše festivalu Jaroslav Knap. Vracející se návštěvníci oceňují především pohodovou atmosféru, která na mnohatisícových festivalech mnohdy chybí. "Letos je to 14. ročník, tak snad bude konečně bez deště," dodává. Mimo muziky Mořice nabízí možnost přespání ve stanech, dobré občerstvení a také bohatý doprovodný program. Součástí Revival festivalu je již léta i sraz motorkářů. (rl)

Poslat nový komentář