Zničení Uničova a kontumace posouvá juniorku florbalistů k baráži

Zničení Uničova a kontumace posouvá juniorku florbalistů k baráži
Foto SK K2

 

Během náročného víkendu jeli juniorští hráči SK K2 Sportcentrum Prostějov do Hranic, v sobotu přehráli Uničov a remizovali s domácími. V neděli je čekal opět Uničov a Kostelec na Hané, Uničovské dokázali Prostějovští rozebrat 10:1 a zápas s Kostelcem se ani neuskutečnil, jelikož tento tým nedal dohromady potřebný počet hráčů ke hře.

První třetina souboje s Uničovem byla vyrovnaná, alespoň co se skóre týče, soupeř chtěl odčinit debakl 10:3 ze sobotního duelu a po první třetině na tabuli svítil stav 0:0. Druhá třetina však už zápas zlomila na stranu Prostějova, vstřelili v ní čtyři branky, ve třetí části přidali dalších šest a Uničov se zmohl pouze na jednu, hattricky se blýskli kapitán Jan Smička a Michal Navrátil. Osmou trefu SK zaznamenal Michael Doležel, který se vrátil do hry po delší pauze, napodobili Král, Zabloudil a Kardinál. Prostějovští tedy přehráli Uničov 10:1.

Druhý souboj se měl odehrát s Kostelcem na Hané, jenže tento celek, který se trápí po celou sezónu, nedal dohromady ani dostatečný počet hráčů pro odehrání souboje. Toto utkání bude s největší pravděpodobností kontumováno ve propsěch Prostějova a Kostelci se zřejmě nevyhne ani pokuta, je to tak další symbol zmaru týmu z Kostelce, který se v letošní sezóně krčí na posledním místě se ziském pouhých šesti bodů. To Prostějovští mají jiné starosti, sezónu zakončí 12. dubna na domácí půdě dvěma zápasy, před nimiž mají komfortní náskok pěti bodů a stačí jim zvítězit pouze v jednom pro jistotu vysněné baráže o druhou ligu.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

 

Poslat nový komentář