Sexy kalendář pomůže nedonošeným miminkám!

Sexy kalendář pomůže nedonošeným miminkám!
Foto Lukáš Navara
Další fotky: 
Sexy kalendář pomůže nedonošeným miminkám!
Sexy kalendář pomůže nedonošeným miminkám!
Sexy kalendář pomůže nedonošeným miminkám!

Krásné modelky se předváděly v bikinách na pláži! Nový nástěnný kalendář z dílny marketingové agentury RPSC ideas s.r.o. a olomouckého fotografa Lukáše Navary přináší unikátní kombinaci. Kalendář potěší oko každého muže a zároveň každé ženě pookřeje srdce, jelikož výtěžek z prodeje poputuje na Novorozenecké oddělení FN Olomouc. 

Tento odvážný kalendář je již v prodeji! Je k dostání na ticket.rpsc.cz nebo na prodejních místech v Olomouci za 499,- v omezeném počtu. Ten prostě musíte mít!

„Tento unikátní projekt vznikl za podpory Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc, které nám poskytlo dvanáct uháčkovaných chobotniček, se kterými se modelky fotily,“ prozradil Roman Štěpánek, který s hlavní myšlenkou charitativního kalendáře přišel společně s fotografem Lukášem Navarou.

Jednou z modelek v kalendáři je sympatická Tereza Hudáková, vítězka soutěže Miss Léta 2015 či Model oftheYear 2016, která mimo jiné nafotila kampaň pro DioArt, stala se tváří šperků Lussien a v neposlední řadě její obličej nechybí ani v kolekci Vabacci nebo AG plus. Další tváří kalendáře je finalistka Miss Face 2015 a vítězka Miss Maturita 2014 modelka Gabriela Sieglová, či letošní vítězka MissOK2017 Lucie Henslová.

Modelkami kalendáře jsou vedle krásných dívek v bikinách již zmiňované háčkované chobotničky, které poskytlo Novorozenecké oddělení FN Olomouc. Tam také poputuje výtěžek z prodeje, a to konkrétně na nákup nových pulsních oxymetrů pro předčasně narozená miminka. „Jsem rád, že mohu být součástí této dobročinné akce,“ zmínil uznávaný olomoucký fotograf Lukáš Navara, jenž těmto fotografiím vdechl svůj osobitý profesionální styl.

Novorozenecké oddělení zajišťuje komplexní péči jak o novorozence zdravé, tak o novorozence s jakýmkoliv patologickým stavem novorozeneckého věku. Jedná se o jediné novorozenecké oddělení tohoto typu v Olomouckém kraji.

Nápad na háčkované chobotničky vznikl v roce 2013 v Dánsku. Chobotničky se dávají do inkubátoru miminkám narozeným před 30. týdnem těhotenství, jelikož jejich chapadla dětem nahrazují pupeční šňůru maminky. Díky tomu se miminka cítí bezpečněji, jsou klidnější a tím pádem jsou také stabilnější a rychleji sílí.

Kalendáře můžete zakoupit online na ticket.rpsc.cz nebo osobně na těchto prodejních místech:

Restaurace Kozlovna M3

Infocentrum Olomouc

NAVARA studio

Kanceláře RPSC ideas s.r.o.

(red)

Komentáře

Super nápad, ale nepomůže to spíš miminkům než miminkám?

Poslat nový komentář