Pozvánka na fotbalový víkend 25.-26.8. 2012

Pozvánka na fotbalový víkend 25.-26.8. 2012
ilustrační foto

Další pracovní týden je pryč a my tu máme další víkend. Což znamená, že si musíme říct, kam tentokrát za fotbalem.

Na 1.SK Prostějov čeká první domácí zápas sezóny. Po dvou zápasech venku, ve kterých prostějovští hráči ani jednou neprohráli, se SK drží na čtvrtém místě tabulky a od prvního místa jej dělí pouze rozdíl skóre. Na nově opraveném stadionu za Místním nádražím se hráči Prostějova představí proti mužstvu z Frýdku-Místku. Zápas začne v sobotu 25.8 v 16:30.

V krajském přeboru se zatím nejvíc daří mužstvu Konice. To po dvou kolech neztratilo ještě ani bod a s chutí si pojede pro další zisk do Zlatých hor. Utkání zde započne v sobotu v 16:30. Ve stejný čas odehrají svůj mistrovský zápas i hráči Kralic, kterým první dva zápasy sezóny utekly, a drží tak poslední místo v tabulce. O první bodový zisk se pokusí proti Želatovicím. Určice zatím podávají solidní výkony a v tabulce jsou čtvrté. Další utkání je čeká na půdě Opatovic, kde se výkop odpíská v neděli v 10 hodin.

Haná Prostějov má za sebou jednu těsnou prohru a jeden debakl, a tudíž se usídlila na posledním místě tabulky. Další mistrovský zápas tak Hanáky čeká na hřišti Slatinic, kde se začne hrát v sobotu v 16:30. Snad již prostějovští hráči konečně vstřelí nějaký gól a přivezou do Prostějova první body. 

-vil-

Poslat nový komentář