Hulín překvapil, Hráči 1.SK vezou pouhý bod

Hulín překvapil, Hráči 1.SK vezou pouhý bod
ilustrační foto

Snadný skalp v podobě Hulína se Prostějovským hráčům urvat nepodařilo a domů dovezli pouze bod. A dá se říct, že ještě s notnou dávkou štěstí, protože museli bojovat až do úplného konce. Na to že SK vede tabulku MSFL, nepodali tentokráte hráči ani uspokojující výkon a pokud dnes Třinec dokáže zvítězit v Rosicích, budou se prostějovští hráči loučit s pozicí lídra 3. ligy. 

Domácí se ujali vedení ve 22. minutě po hlavičce Němce, ke kterému se míč dostal po rohovém kopu. Hráči SK měli do konce poločasu několik příležitostí skóre alespoň srovnat. Nejblíže k tomu byl Pospíšil, který mířil buď do brankáře, nebo mimo.

Naštěstí hned po přestávce hosté odpověděli. Konkrétně Machálek si vzal míč a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě včetně gólmana. Prostějovští hráči přistoupili k dnešnímu utkání příliš laxně. Očekávali snadnou výhru a tomu poupravili i hru. Z vyložených šancí hledali zbytečně jiná východiska a neustále se snažili dopravit míč až do branky, se střední vzdálenosti skoro nikdo pořádně nevystřelil. Oproti tomu domácí se obrovskou bojovností hnali k zisku tří bodů. Opět do vedení je v 64. minutě poslal Řihák, kterému na hlavě přistál přesný centr a on už ho pouze nasměroval do branky. Naštěstí třináct minut před koncem taktéž hlavou skóroval Papoušek, jež tak zajistil, že do Prostějova poputuje alespoň bod. SK Spartak Hulín - 1. SK Prostějov 2:2.

Sestavy:

 Sestavy - Hulín: Dubec - Barcuch, Číhal, Řihák, Václavíček - Dvořáček, Laciga (31. D. Lehkoživ), Kadlec, Pacl - Němec (80. Mrhálek), Ševela (89. Subič). 

 Prostějov: Kofroň - Hloch, Hunal (75. Zatloukal), Pavlík, Kazár - Hirsch, Papoušek, Mazouch, Fládr (60. Zelenka) - Pospíšil, Machálek. 

-vil-

Poslat nový komentář