Baví vás fotit? Vyfoťte si 100 tisíc korun!

Baví vás fotit? Vyfoťte si 100 tisíc korun!
Foto p8nocnisvet.cz

 

Pojďte zjistit, zda je možné udělat skvělé noční fotky mobilním telefonem! Budou součástí výstavy a ty nejlepší fotky získají 100 tisíc Kč a další odměny od sponzora projektu! Soutěž pořádá Asociace profesionálních fotografů České republiky. Všechny informace najdete na  http://www.p8nocnisvet.cz/.

Jak se zúčastnit? Vyfoťte telefonem noční fotografie na následující témata: Noční město, noční příroda, noční život a fotografii nahrajte do galerie na výše uvedeném webu. Všechny nahrané fotografie budou po krátké kontrole zařazeny do soutěže.

Porota složená z garantů soutěže vybere každý týden až 25 fotografií do shortlistu pro finální výstavu a hodnocení vítězů. Fotku můžete zapojit do soutěže i nahráním na instagram či twitter s hashtagem #P8NocniSvet.

Za vložení fotografií můžete získat i kombinaci několika z následujících odměn – 100 tisíc korun nebo výlet do Číny, účast na závěrečné výstavě, telefony Huawei P8, zveřejnění vítězných fotografií na billboardech, účast na workshopech s garanty soutěže a další menší elektroniku.

Tak probuďte kreativitu a foťte. Stojí to za to. (ber)

Poslat nový komentář