Proměny rozezní nádvoří pohádkovými písničkami

Proměny rozezní nádvoří pohádkovými písničkami
ilustrační foto plakát

 

Šíleně smutná princezna, Tajemství staré bambitky nebo Princové jsou na draka - to vše jsou pohádky, jejichž písničky si zpíváme mnohdy od dětství. Už tento čtvrtek je společně uslyšíme na nádvoří prostějovského zámku.

Ve čtvrtek 4. června pořádá pěvecký sbor Proměny akci Do pohádky s Proměnami, na které vystoupí dětské pěvecké sbory z místních základních škol. Akce se koná na nádvoří prostějovského zámku a celá se ponese v duchu pohádkových melodií. "Celou akci jsme pojali obdobně jako loňské úspěšné Odpoledne s Proměnami, oslovili jsme základní školy z Prostějova a okolí a v současné době už jen dolaďujeme harmonogram vystoupení, která začínají v 15 hodin." řekla Simona Černá, členka Proměn a zároveň jedna z hlavních organizátorek akce.

Mimo pohádkového odpoledne vás Proměny zvou ještě na další dvě akce. "V rámci kulturního grantu Tisíc not na zámku máme v plánu uskutečnit v červnu na nádvoří prostějovského zámku ještě koncert řecké kapely Jannis Moras and Band(a) a koncert cimbálovky Šumica, která pod širým nebem nadchne nejen milovníky cimbálové muziky." uvedla další z členek sboru Proměny Lenka Čechová.

O všech zmíněných akcích, které se konají v termínech 4. 6., 18. 6. a 21. 6. vás budeme informovat. (red)

Poslat nový komentář