Green Tree Food se chlubí. Cibuládou i účastí na festivalu

Green Tree Food se chlubí. Cibuládou i účastí na festivalu
ilustrační foto Green Tree Food

O úspěších i laskominách prostějovské firmy Green Food PvNovinky informují pravidelně. Přinášíme proto další novinky z "greenfooďácké kuchyně". Jednou z nich je účast na olomouckém Garden Food Festivalu, který se koná tento víkend.

"Všechny naše dobrůtky vznikly více méně na koleně a víc nás těší, že si nás v uplynulých měsících všimla i skupina lidí, zabývajících se regionálními produkty a pozvala nás na prezentaci a obhajobu naší Cibulády před asi patnáctičlennou komisí. A nejenže jsme pozvání do „prestižního“ klubu regionálních produktů přijali, ale také se nám podařilo tuto značku pro naši Cibuládu získat. Je příjemné vědět, že když něco děláte poctivě a s láskou, ještě existují lidé, kteří tuto skutečnost umí v dnešním světě ocenit,“netají se Martin Vybíral.

Firma se se svými lahůdkami zúčastní olomouckého Garden Food Festivalu, který se uskuteční 14. a 15. května v Olomouci. „Kromě tradičních čokolád a pralinek můžete ochutnat degustační menu v podobě oceněné Cibulády v kombinaci s jemně uzenou masovou sekanou a čerstvým chlebem. Navíc Vás pozveme na výbornou stejně jemně uzenou škvarkovou pomazánku,“ přidal pozvání Vybíral. (red)

Poslat nový komentář