Další ročník Hanáckých pivních slavností se blíží!

Další ročník Hanáckých pivních slavností se blíží!
ilustrační foto

Další ročník Hanáckých pivních slavností bude tentokráte obohacený o program Food festivalu, který spojí pivní slavnosti s programem vybraných restaurací, které zákazníkům nabídnou své speciality kuchyně a své šéfkuchaře. Protože se jedná o polojubilejní ročník, pořadatelé pozvali kapelu, se kterou zahajovali akci v roce 2013, a to Argemu. Nad akci má již druhým rokem záštitu Milada Sokolová, zastupitelka města a předsedkyně Okrašlovacího spolku. Slavnosti se budou konat 5. května u OC Albert v Plumlovské ulici v Prostějově.

V gastro festivalu se představí přední značkové restaurace z Olomouce (např. Konvikt, Lobster a další) a budou nabízet své speciality, včetně doprovodného programu. K vidění bude umění kuchařů, apod. Dále se akce rozšíří o nabídky rybích specialit a grilovaných specialit. Nechybět budou pečené makrely a grilované selátko. Těšit se můžete dále na ostatní farmářské speciality a produkty výrobců jako cukrovinky, med, cukrářské výrobky, sýry apod. Rozhodně se tedy v sobotu vyplatí snídat velice sporadicky.  Těšit se můžete na koncerty známých kapel. Mimo avizované Argemy to bude Alkehol, Stracené ráj, Kontakt, Minami.

Ochutnat budete moci pivo Pilsner Uquell, Radegast, Gambrinus, Litovel, Zubr, Holba, Černá Hora, Starobrno, Heineken, U Ječmínka, Koliba U tří králů, Melichárek, Oslavany, Fenix, Svijany, Padochov, Jadrníček, Krombacher, Dudák, Kosíř, Bernard, 1.selský, Kyjov, Richard, Husar, Chomout, Gajdoš, Šternberk, Novopacké pivo, Běleč, Paličák, Znojmo, Parník, Jarošov, Ježek, Rychtář, Lobkowitz, Klášter, U císařské cesty.  A na dalších pivovarech pořadatelé pracují. 

Vstupenky jsou v předprodeji  už nyní, zakoupíte je v Hudebninách Tyl, Kramářská ul. Prostějov (od 01.02.2018) a v kanceláři FINSYS, Palackého 33, Prostějov. Cena je 150 Kč, děti do 15 let, ZTP a důchodci nad 75 let zdarma.

A vy čtěte pozorně! Máme pro vás deset volňásků! (red)

 

Poslat nový komentář