Mladistvý Rom aktérem dopravní nehody!?

Mladistvý Rom aktérem dopravní nehody!?
Foto

 

K dopravní nehodě mezi osobním vozem Opel a dodávkou došlo dnes, tj. ve čtvrtek 3.4.2014 na křižovatce u Winlkerovy ulice. Za volantem Opelu seděl podle svědků teprve sedmnáctiletý Rom!

"Byla to rána jako z děla, Opel má zlikvidovanou levou stranu a ten kluk je jeden z rodiny, co bydlí na nádraží," volala do redakce jedna z našich čtenářek, která byl přímou svědkyní nehody. Podle jejich slov se za volant posadil teprve sedmnáctiletý Santino, kterého čeká pobyt ve výchovném ústavu ve Střílkách. "Znám ho moc dobře, chodí k nám do obchodu," dodala žena, která si nepříla být jmenována.V době našeho příjezdu už na místě zůstala jen trocha střepů a pod dopravní značkou se povalovala poklice. Zdemolovaný Opel byl odklizen do poloviny Winklerovy ulice, posádka se ale vytratila. Podle místních je majitelem vozu rovněž Rom. Policie dle svědků situaci řešila, podrobnosti zjišťujeme. (ber)  

Komentáře

To jako zase Horvath? Kdy uz konecne nekdo neco udela aby tento povl vypadl z PV...?

 

 Pak se řekne to nic, oni se přizpůsobjej, to oni jen tak trošku zloběj, to protože maj úplně jinou mentalitu. Abysme se potom nedivili a strachem huby nekřivili, na ulici nelezli radši zůstali někde v krytu. 

To zavání RÁSIZMEM MORE, deně je tu bouraček a o tom nepišete vy DILYNY

prej mercedes :D

 

Tato nehoda se stale přesně ve 12.11 hod., kdy auto jelo z ulice Sokolská a levotočivou zatáčku do Winklerovy ulice nevybral.  

Rom? Cigán černý cigán!

Poslat nový komentář