Policisté hledají svědky nehody, žena sražena na Palackého

Policisté hledají svědky nehody, žena sražena na Palackého
ilustrační foto

 

Policisté dopravního inspektorátu Prostějov, ÚO Prostějov, se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo ve středu 18. června 2014 v Prostějově v Palackého ulici. Byla při ní sražena cyklistka, řidič ujel.

"Cyklistka jela po cyklistické stezce ve směru od  Plumlovské. Přejela vozovku po přejezdu pro cyklisty ve směru od pošty k prodejně elektro. V uvedenou dobu jel od Žižkova náměstí neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, který rychlou jízdou objel roh prodejny elektro, najel v protisměru na cyklostezku, kde se střetl s cyklistkou. Došlo k jejímu pádu a lehkému zranění," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Žena byla RLP převezena do nemocnice na ošetření. Vozidlo z místa ujelo, aniž by jeho řidič zastavil a zjistil, zda není cyklistka zraněná.

 

 

Tímto se policisté Dopravního inspektorátu Prostějov obrací na občany, kteří se pohybovali na místě dopravní nehody a byli jejími svědky, se žádostí o pomoc. Jakékoliv informace, které by pomohly při objasnění nehody a ke zjištění řidiče a vozidla, mohou občané sdělit na Dopravní inspektorátu Prostějov, Havlíčkova 16b buď osobně nebo telefonicky na tel. č: 974 781 580, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář