R46 u Olomouce je již průjezdná, dopravu komplikuje náledí!

R46 u Olomouce je již průjezdná, dopravu komplikuje náledí!
ilustrační foto HZS Ol. kraje

 

Jak PvNovinky informovaly, v ranních hodinách uzavřela komunikaci R46 u Olomouce hromadná dopravní nehoda. Od 9 hodin je již úsek plně průjezdný, nehody v důsledku náledí jsou ale hlášeny z celého Olomouckého kraje.

"Do 9 hodin ráno nám bylo ohlášeno celkem 18 dopravních nehod na území Olomouckého kraje. V převážné většině z nich  řidiči nepřizpůsobili rychlost klimatickým podmínkám a stavu komunikace. V současné chvíli nejsou hlášeny žádné dopravní komplikace na silnicích Olomouckého kraje," sdělil mluvčí Policie Olomouckého kraje Josef Bednařík.

Podle informací PvNovinek se bouralo i na Prostějovsku. K nehodě došlo na silnici 44928 v obci Olšany u Prostějova, kde se u kostela srazila hned tři osobní auta. Před osmou ráno havarovalo na silnici 44932 u Smržic osobní auto, na místě zůstala zaklíněná osoba. Ve stejnou dobu narazilo  na silnici 36635 u Stařechovic osobní auto do spadlého stromu. Nehoda se stala rovněž na silnici 366 mezi Kostelcem na Hané a Hluchovem, bohužel se zraněním. Situaci budeme nadále sledovat. (ber)

Poslat nový komentář