Zemřel další muž. Motorkář

Zemřel další muž. Motorkář
ilustrační foto ZZS

Dnes krátce před desátou hodinou dopolední přijalo zdravotnické operační středisko ZZS Olomouckého kraje tísňovou výzvu pro dopravní nehodu motorkáře v Mohelnici. Na místo ihned vzlétl vrtulník s posádkou letecké záchranné služby a rovněž vyjela nejbližší posádka rychlé zdravotnické pomoci (RZP) výjezdového stanoviště v Mohelnici. Muž na místě zemřel.

Motocyklista spadl ve velké rychlosti ze svého stroje, motorka vzápětí narazila do garáží a motorkář zůstal o několik metrů dál poblíž potoka. „Na místě byl nalezen vážně zraněný muž, u kterého zdravotníci zahájili rozšířenou resuscitaci při zástavě srdeční i dechové s podporou invazivně aplikované medikace. Následky dopravní nehody jsou velmi smutné. Zdravotníkům se i přes veškerou snahu v boji o lidský život nepodařilo obnovit základní životní funkce a muž na místě svým zraněním podlehl,“ uvedl mluvčí záchranky Zdeněk Hošák.

„Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření. Ve věci bude nařízena soudní pitva,“ dodala mluvčí policie Marie Šafářová. (red)

Poslat nový komentář