Ve čtvrtek bourali motorkáři. Hned dva

Ve čtvrtek bourali motorkáři. Hned dva
Foto PČR
Další fotky: 
Ve čtvrtek bourali motorkáři. Hned dva
Ve čtvrtek bourali motorkáři. Hned dva
Ve čtvrtek bourali motorkáři. Hned dva

Včera ráno došlo na silnicích Prostějovska ke dvěma nehodám motocyklů. Zraněn byl naštěstí jen jeden z motorkářů. Lehce.

K první nehodě došlo před sedmou hodinou ránu v křižovatce v centru obce Víceměřice. "Sedmnáctiletý motocyklista z dosud přesně nezjištěných příčin s motocyklem značky Honda narazil zezadu do pravé zadní části osobního automobilu značky Opel. Po srážce s automobilem motocyklista upadl na komunikaci, ale nezranil se," uvedl policejní mluvčí František Kořínek. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 21 tisíc korun. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování.

Přesně za půl hodiny došlo ke druhé nehodě motocyklisty, tentokrát mezi obcemi Otaslavice a Vranovice. Sedmnáctiletý motocyklista na stroji značky Hyosung při jízdě směrem k obci Vranovice při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, s motocyklem dostal smyk a upadl na komunikaci. Při havárii utrpěl lehké zranění, se kterým vyhledal ošetření v prostějovské nemocnici. Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla vyčíslena na pět tisíc korun. Alkohol u řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. "Přestupek řidiče vyřešili na místě uložením blokové pokuty ve výši 500 korun," dodal mluvčí. (red)

 

Poslat nový komentář