Při nehodě se zranily dvě desítky cestujících!

Při nehodě se zranily dvě desítky cestujících!
Foto HZS Ol. kraje
Další fotky: 
Při nehodě se zranily dvě desítky cestujících!

V úterý 6. února 2018 byla v 4:57 hodin oznámena na operační středisko HZS Olomouckého kraje dopravní nehoda dodávky, mikrobusu a dvou osobních vozidel nedaleko obce Bukovice na Šumpersku. 

Na místo vyjeli profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolní hasiči ze Štítů, kteří po příjezdu zajistili havrovaná vozidla proti vzniku požáru, spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou při ošetřování zraněných a s Policií ČR při šetření nehody a řízení dopravy. Žádného ze zraněných nemuseli hasiči z havarovaných vozidel vyprošťovat.

"Podle aktuálně dostupných informací se při nehodě zranilo celkem jednadvacet osob, sedm z nich bylo odvezeno do nemocnic v okolí," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

"U obce Písařov došlo ke dvěma dopravním nehodám. Nejprve havaroval minibus s osobním vozidlem zn. VW Golf. Chvíli poté na stejném místě došlo k druhé dopravní nehodě, kdy se střetl nákladní vůz zn. Ford Transit s osobním vozidlem zn. Škoda Fabia," upřesnila policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová s tím, že silnice je stále uzavřena. Odklon dopravy provádí policisté společně s hasiči. (red)

 

Poslat nový komentář