Špatné rozhodnutí řidiče ameriky. Zranění a škoda 450 tisíc

Špatné rozhodnutí řidiče ameriky. Zranění a škoda 450 tisíc
Foto PČR
Další fotky: 
Špatné rozhodnutí řidiče ameriky. Zranění a škoda 450 tisíc

V neděli 10. května 2020 okolo poledne jel třiatřicetiletý řidič s vozidlem Dodge Challenger po dálnici D 46 ve směru jízdy z obce Prostějov na obec Vyškov. Způsobil nehodu. 

Při jízdě v levém pruhu na patnáctém kilometru nepřizpůsobil rychlost jízdy hustotě provozu a v okamžiku, kdy chtěl podjet osobní automobil Škoda Fabia, které před ním jelo pomaleji, odbočil do pravého jízdního pruhu, kde však narazil do zadní části zde jedoucího vozu Škoda Octavia, které právě řidič ve Škodě Fabia předjížděl. Poté narazil muž ve vozidle Dodge Challenger i do Fabie, která byla nárazem odhozena na středová svodidla, kde skončila také Octavia. V důsledku dopravní nehody utrpěl třiapadesátiletý řidič vozidla Škoda Octavia lehké zranění, se kterým byl převezen k ošetření do nemocnice. Řidiči všech tří vozidel se podrobili orientační dechové zkoušce, která u žádného neprokázala předchozí ovlivnění alkoholem. Předběžná škoda na vozidlech zúčastněných na dopravní nehodě činí 450 000 Kč. "Další okolnosti dopravní nehody nyní dále prošetřují policisté," doplnila policejní mluvčí Lenka Vanková. (zdroj PČR)

 

Komentáře

Na te silnici jsem jel, ano sportak jel rychle ale vinu nese i fabie viděl jsem jak mu tam frajer najel bez blinkru, a ještě se coural nedivím se ze se lekl a chtěl to zachránit a strhnul volant do práva, jinak co pisou je sama sracka, ten kdo to neviděl nepochopí.

Tak někdo to do mě někdo napere zezadu a u MĚ provádí zkoušku na alkohol? Komedie.

Poslat nový komentář