Sedmiletou dívenku srazilo auto. Řidička ujela

Sedmiletou dívenku srazilo auto. Řidička ujela
Foto PČR
Další fotky: 
Sedmiletou dívenku srazilo auto. Řidička ujela

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 12. prosince kolem 7:45 hod na ulici Purkyňově v Olomouci.

Došlo zde ke střetu osobního vozidla s nezletilou chodkyní. Podle prvotních informací měl zatím nezjištěný řidič s vozidlem dosud nezjištěného typu, který odbočoval vpravo z ulice Hodolanské směrem k ulici Purkyňově, ohrozit nezletilou chodkyni. Ta přecházela vozovku kolmo v místě určeném pro přecházení chodců (přechod pro chodce se v místě nenachází). Po střetu s chodkyní neznámý řidič z místa odjel. "Při nehodě utrpěla  sedmiletá dívka zranění, se kterým musela vyhledat lékařské ošetření. Nehoda byla nahlášena na Policii ČR dodatečně, až v odpoledních hodinách. Z prvotních šetření vyplývá, že se pravděpodobně jednalo o vozidlo stříbrné barvy, které měla pravděpodobně řídit žena s kratšími černými vlasy," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

"Se žádostí o pomoc se tímto obracíme na případné svědky, kteří by svými informacemi mohli přispět k objasnění nehody, aby se buď osobně, nebo telefonicky přihlásili policistům Dopravního inspektorátu Olomouc na tel. 974 766 579, 974 766 251 případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala mluvčí. (red)

Komentáře

(!)

Poslat nový komentář