Studenti Helen Doron – Angličtina Prostějov převezmou certifikáty na radnici

Studenti Helen Doron – Angličtina Prostějov převezmou certifikáty na radnici
ilustrační foto

Školy Helen Doron English, mezi něž patří i prostějovská Helen Doron Angličtina pro děti (a už dávno nejenom pro děti), organizují pravidelně od roku 2013 zkoušky Cambridge English v přímé spolupráci s University of Cambridge ESOL Examinations.

Letošní skládání zkoušek proběhlo před pár dny v sobotu 13. 4. 2019 exkluzivně pro 75 studentů Helen Doron přímo v Prostějově. „Naše studenty přišlo podpořit mnoho rodičů, z nichž někteří na své děti čekali ve škole i celý den. „Jsem si jistá, že téměř rodinná atmosféra zkoušek má velmi pozitivní vliv na jejich výborný výsledek,“ prohlásila jedna z examinátorek a lektorek prostějovské Helen Doron, Dana Šlézarová.

Tento rok se opět testovaly úrovně nejen pro děti, ale i pro teenagery a dospělé, t. j. od úrovní Starters, Movers a Flyers až po úroveň B2, to je FCE (First Cambridge Exam). Jazyková úroveň FCE je přitom plně dostačující pro přijetí studentů na zahraničních školách. Výhoda přímé spolupráce s Cambridgskou univerzitou zajišťuje nejen vynikající přípravu studentů Helen Doron na všech zkoušených úrovních, tj. poslech, čtení, psaní a mluvení, ale i to, že studenti jsou testování examinátory a lektory Helen Doron. Tato fakta bezesporu přispívají k dosažení vynikajících výsledků a zvyšujícímu se počtu studentů, kteří zkoušky skládají právě s Helen Doron. Průměr úspěšnosti českých studentů se pohybuje okolo 4.75 z 5.0 maximálně možných bodových úrovní a podle posledních dostupných statistik má Helen Doron Angličtina nejlepší výsledky ve srovnání s jinými jazykovými školami.

Při podpisu smlouvy mezi Helen Doron a University of Cambridge v Cambridgi v roce 2012, prohlásil Dr. Mike Milanovic, výkonný ředitel Cambridge ESOL, že University of Cambridge „je poctěna a potěšena spoluprací s tak proslulým partnerem ve vzdělávání mladých jako je Helen Doron. Helen Doron a Cambridge sdílí společné cíle v poskytování excelentního vzdělávání mladých angličtinářů po celém světě. Dalším důkazem úspěšné spolupráce s Velkou Británií je i fakt, že tento rok se pořádá první ročník anglického tábora pro studenty Helen Doron přímo v Anglii!

Předávání Cambridge certifikátů pro úspěšné studenty proběhne na prostějovské radnici dne 3. 6. 2019 za účasti náměstkyně primátora Milady Sokolové.

Více informací a přihláška na ukázkovou hodinu zdarma na www.helendoron.cz/branch Prostějov nebo na tel. 604 792 446. Like us on Facebook: Anglictina-pro-deti-Prostejov. (VV)

Poslat nový komentář