Poznáte zlodějku? Pomozme v pátrání!

Poznáte zlodějku? Pomozme v pátrání!
Foto PČR
Další fotky: 
Poznáte zlodějku? Pomozme v pátrání!

 

O pomoc při zjištění totožnosti pachatelky trestné činnosti žádají olomoučtí policisté. Hledají dobrodějku, která se zhlédla v cizí peněžence.

„Ve středu 15. ledna 2014 mezi 17 a 18 hodinu v prodejně Penny market v ulici Dolní Hejčínská v Olomouci u pokladny vytratila osmnáctiletá dívka plátěnou peněženku růžové barvy. Peněženku s osobními doklady a penězi nalezla u pokladny neznámá žena, která jí odevzdala pokladní. Po chvíli se však vrátila a pod legendou, že peněženku odevzdá na ztráty a nálezy si jí od pokladní vyžádala zpět,“ popsala příběh policejní mluvčí Marie Štrbáková. Peněženka byla za čtyři dny nalezena prázdná na ulici Okružní v blízkosti baru „G“. Způsobená škoda byla vyčíslena na 5 690 korun.

Policie hledá svědky této krádeže a především občany, kteří by pomocí získaných fotografií pomohli zjistit totožnost neznámé ženy v zelené bundě.

Se svými informacemi se můžete přihlásit na telefon 974 766 685 nebo na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na obvodní oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolská v Olomouci. (red)

Poslat nový komentář