Jestřábi opět prohráli doma rozdílem gólu

Jestřábi opět prohráli doma rozdílem gólu
Foto Lubomír Tesař, LHK Jestřábi

 

V utkání s ústeckým Slovanem Jestřábi celou dobu dotahovali, ale když už se jim konečně povedlo se přiblížit soupeři, opět inkasovali, nepomohlo jim ani závěrečné odvolání brankáře a Hanáci tak opět doma prohráli těsně, tentokrát 4:5. 

První polovina utkání byla, co se gólů týče, zběsilá, v páté minutě poslal hosty do vedení Tůma, na to dokázal po pěti minutách odpovědět prostějosvký René Kajaba, ovšem Ústí ještě v první části šlo opět do vedení zásluhou Přeučila. Ve druhé části Jestřábi opět srovnali díky Kindlovi, ovšem po necelé půlminutě se opět radovali hosté a ve třicáté minutě mířil kotouč za záda Kociána počtvrté a v domácím brankovišti došlo ke střídání, poté se již gólová smršť do konce třetiny uklidnila.

Ve třetí části předvedl moc pěknou akci prostějovský obránce Jan Kolibár, který s pukem projel celou obranou a povedenou kličkou zakončil za záda Petráska. Ústečtí hokejisté však opět rychle odskočili gólem Roubíka. Jestřábům se povedlo vytvořit tlak ke konci utkání a také zásluhou Meidla snížit, nepomohlo to však k ničemu víc, než pouhému snížení a hokejisté z Prostějova jsou opět bez bodů. Ve středu zamíří Jestřábi na horkou půdu rivala z Havířova.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář