Rodiče pozor! Kaufland stahuje nebezpečnou houpačku!

Rodiče pozor! Kaufland stahuje nebezpečnou houpačku!
Foto kaufland.cz

OWIM GmbH & Co. KG v současné době stahuje v zájmu preventivní ochrany spotřebitele výrobek „Kidland, houpačka 3 v 1" s číslem výrobku 373598_2204. Prodával ji řetězec Kaufland.

U jednotlivých výrobků s výše uvedeným číslem nelze vyloučit, že se při používání houpačky může sedadlo nekontrolovaně naklápět dopředu nebo dozadu, a to z důvodu výrobní vady. Vzhledem k možnému riziku zranění vyzývá společnost OWIM GmbH & Co. KG všechny zákazníky, aby respektovali stažení z trhu a dotčený výrobek dále nepoužívali.

„Dotčený výrobek byl prodáván ve společnosti Kaufland, která okamžitě zareagovala a stáhla dotčený výrobek z prodeje. Výrobek lze vrátit ve všech prodejnách Kaufland. Kupní cena bude samozřejmě vrácena, a to i bez předložení účtenky. Stahování se týká pouze výrobku „Kidland houpačka 3 v 1" s číslem výrobku 373598_2204 (viz typový štítek na zadní straně výrobku). Ostatní výrobky značky "Kidland", zejména jiné houpačky, nejsou stažením z trhu dotčeny,“ doplnila mluvčí řetězce Renata Maierl. (red)

Poslat nový komentář