Kdo vyhrál lístky na Sovinec?

Kdo vyhrál lístky na Sovinec?
ilustrační foto hrad Sovinec

26. a 27. září pořádá hrad Sovinec další ze svých tradičních akcí. Tentokrát je věnována lesnictví. S Prostějovskými novinkami jste soutěžili o vstupné.

,,Past na medvěda“ je lesnická akce s celodenním programem. Nabídne ukázky výcviku a příletů dravých ptáků, Šermířskou a divadelní společnost Sígři, připomene návštěvníky nejlépe hodnocenou šermířskou komedii sezóny 2013 ,,Piráti“ a nově představí poučný příběh o zneužití práva útrpného Tortura. Profesionální Jihočeské divadlo Já to jsem odehraje pohádku pro celou rodinu Pinocchio a dětskou pohádku Kolotoč prima pohádek. „Sokolnické sdružení Dědictví s pohádkovou Babičkou zvou na pohádky pro nejmenší a na sokolnické besedy a fotografování s dravci na ruce,“ zve sovinecký hofmistr Mlok.

Hrad rovněž nabídne výstavu loveckých trofejí, lesnické soutěže pro děti a střílení z luku. Po oba dny je otevřeno od 9:10 do 18:00 hodin. Informace o programu najdete na www.sovinec.cz.

A kdo vyhrál volňásky čítající dva dospěláky a tři děti a zhlédne program zdarma? David Karhan, Martina Janečková, Ladislav Matušík, Veronika Vičarová a František Hošek. Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář