Kdo si užije Záhadu prokleté truhly o víkendu na Sovinci zdarma?

Kdo si užije Záhadu prokleté truhly o víkendu na Sovinci zdarma?
ilustrační foto Sovinec.cz

Devátého a desátého července představí hrad Sovinec v době od 9 do 18 hodin lapky a katy při práci na loupežnické stezce. Uvidíte zbojnické a šermířské povídky o zručností šizuňků a kapsářek. S Prostějovskými novinkami jste soutěžili o rodinné vstupné na Záhadu prokleté truhly!

Skupina historického šermu NUNTIUS RÉGIS přiváží šermířskou pověst o zákeřných lupičích a odvážných bohatýrech Kostěj nesmrtelný, významná divadelně šermířská společnost VALMONT odehraje premiéru šermířsko divadelní pověsti Král přichází a šermířskou pověst Mniši, kejklíř, žonglér a akrobat KŘUPÍNO KŘUP představí a naučí nás ,,Jedno velké kouzlo“, těšit se můžete na potulné žoldáky a Sokolnický spolek Dědictví,“ zve hofmistr Mlok.

Návštěvníci budou mít rovněž možnost prohlédnout si hrad spolu s průvodcem. Prohlídky se konají od 9:30 do 17 hodin každých 30 minut. Bližší informace o programu naleznete na http://akce.sovinec.cz/.

Kdo se podívá na Sovinec a jeho víkendový program zdarma? Vylosovaní jsou hned čtyři, kteří si užijí dvou volňásků pro dospělé a hned tří pro děti! Jsou to Martina Iránková, Adéla Čeřovská, Lucie Poslušná a Hanička (bohužel nevíme jaká). Příště prosíme všechny soutěžící, aby se podepsali! Děkujeme a gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář