Kdo vyhrál rodinné vstupné na tento víkend na Sovinec?

Kdo vyhrál rodinné vstupné na tento víkend na Sovinec?
ilustrační foto Sovinec

O víkendu 15. a 16. července nabízí hrad Sovinec další ročník akce Na příkaz císaře. I letos budete moci sledovat dobývání tohoto unikátního hradu v přímém přenosu! S Prostějovskými novinkami jste soutěžili o rodinné vstupné!

„Zaručujeme nejvyšší kvalitu celodenního programu, který nabídne jedinečné souboje na palcáty, sekery i meče,“ zve hofmistr Mlok.

Po oba dny v době od 9:10 do 18 hodin účinkují famózní šermíři z Prahy Bibus Spiritus, kteří přiváží premiéru napínavého šermířského příběhu Černá rota. Dále připomenou mnoha cenami ověnčenou šermířskou pověst Velké nepřátelství.

Těžkooděnci v plné zbroji Taranis srdečně zvou na jedinečné souboje na sekery, palcáty i meče a také bitvu, která vypukne v 11:45 a v 15:30 hodin.

Významná šermířská společnost Fuente Ovejuna přiváží šermířskou komedii Jan Žižka a úspěšnou šermířskou pohádku Rumcajs.

Na nejmenší návštěvníky se těší loutkové pohádky divadla Kozlík.

Sobotní program s velkým kusem žonglérského umění posílí kejklíř Křupíno Křup, v neděli pak program doplní velkolepý rytířský turnaj skupiny šermu Memento Mori.

Samozřejmostí bude stánkový prodej a ukázky historických řemesel kovář – hrnčíř – řezbář, báječné klobásy i oblíbené řemeslné dílničky pro nejmenší.

A kdo získá rodinné vstupné, které čítá dva dospělé a tři děti, zdarma? Lucka Voráčová, Nikola Bárková, Emma Nováková a Milan Večerka. Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář