Víte, že každý den má svou hvězdu?

Víte, že každý den má svou hvězdu?
ilustrační foto

 

Myslíte, že neděle je lepší než pondělí? Jak pro co! Z astrologie je známé, že Měsíc, Merkur nebo Mars ovlivňují naši osobnost. Ale víte, že je každému dnu v týdnu přisouzena určitá planeta, a proto se hodí k různým účelům?

* Pondělí. Do nového týdne startujeme s energií Měsíce. Proto je obzvlášť smysluplné zasvětit tento den všemu, co podněcuje mentální rovnováhu.

* Úterý. Je zasvěceno Marsu, přeje všemu, co je dobré pro postavu. Tato planeta nás „hecuje“ začít něco nového a motivuje v našem předsevzetí vydržet, posiluje vůli.

* Středa. Dynamika Merkuru nám dává chuť na nové poznatky. Středa okřídluje fantazii, podporuje komunikaci, proto je vhodná pro různá jednání, schůzky, pohovory.

* Čtvrtek. Síla Jupiteru posiluje i pokožku. Díky tomuto nebeskému tělesu se podaří vše, co se má pozitivně změnit, rozvinout a růst.

* Pátek. Díky planetě Venuši je to čas pro milostná kouzla, vášeň, erotiku, namlouvání. Je to den vhodný k tomu, abyste změnili svůj vzhled a vyplnila se tajná přání v lásce.

* Sobota. Je dnem Saturna, který může přinášet různé zkoušky, překážky, výzvy. Pomocí impulsů této planety je velký předpoklad k dosažení vytyčených met a naplnění předsevzetí.

* Neděle. Síla slunečních paprsků pomáhá uskutečnit sny. Této hvězdě vděčíme za energii pro všechno, co posiluje individualitu a naše vyzařování. Neděle je dnem štěstí a spokojenosti. (red)

Poslat nový komentář