Čeká nás „štíří“úplněk. Plný sexu

Čeká nás „štíří“úplněk. Plný sexu
ilustrační foto corbis.com

Ani se nenadějeme a máme tady další úplněk. Nastane 22. dubna v 7,23 hodin a je ve znamení vášnivého Štíra. Měsíc v úplňku krade spánek, ale ten štíří podporuje sexuální touhu. Takže ve zkratce – moc se nevyspíme, ale můžeme promilovat minimálně zbytek dubna. A bonus - budou "padat" hvězdy.

Tento úplněk bude mít vliv na finance a sex. Do úplňku bychom měli dořešit vše související s půjčkami a hypotékou, vrátit dluhy, zaplatit vše, co je nutné, konsolidovat půjčky nebo snížit procenta na hypotéce. Můžeme ale také výhodně nakupovat a prodávat.  

Ale pozor, štíří úplněk aktivuje emoce v podobě značné erotické aktivity. Takže, jak bylo psáno v úvodu, nespavci mají o zábavu postaráno. Jenže štír také vzbuzuje silnou žárlivost. Takže, pokud máte mimopartnerský vztah, doporučuji jej do úplňku ukončit a uzavřít. Jinak není vyloučeno, že  pocítíte fatální následky.

Pokud jaksi nemáte erotično s kým sdílet, nezoufejte - štíří úplněk totiž doprovodí meteorický roj Lyrid. Takže stačí zvednout hlavu k noční obloze a přát si třeba milujícího partnera. Lyridy, pojmenované podle souhvězdí Lyra, ze kterého zdánlivě vylétají, s tím zcela jistě mají zkušenosti. Jsou známé již 2 600 let. (ber)     

 

Poslat nový komentář