Vodnářský úplněk bude hravý! Budeme se chtít bavit, být sami sebou, porušovat konvence!

Vodnářský úplněk bude hravý! Budeme se chtít bavit, být sami sebou, porušovat konvence!
ilustrační foto astro.cz

Celé léto je pod patronací hravých znamení. Po červnovém Střelci a červencovém Kozorohu přichází úplněk srpnového Vodnáře (3. srpna 2020, v 17:59). I on si rád hraje a experimentuje a nechává se zcela pohltit tím, co dělá. 

Budeme se chtít bavit, být sami sebou, porušovat konvence, zlámat všechny klišé a prázdné zvyklosti. Je šance seznámit se s tím pravým či tou pravou, začít nový život, nebo i počít potomka. Máte na to správnou dávku intuice i odvahy. Rubem vodnářského líce může být lehkomyslnost a risk. Pokud to jde, mějte u sebe někoho, kdo je zakotven nohama v zemi, jako třeba Býka, Kozoroha nebo Pannu. Mohli by vám pomoci, abyste se nedopustili nerozvážností. Síla vodnářské Luny bude působit tři dny před úplňkem i tři dny po něm, proto hlídejte své kroky. Pozor také na to, jak vydáváte v tuto dobu své peníze, komu co slibujete a co podepisujete.

Tento úplněk přináší i hojnost. Proto přijímejte dary života, ničeho dobrého se nezříkejte. Oceňte vše krásné, co máte, včetně vztahů, práce, zájmů či majetku.

Jinak si ale můžete tento úplněk krásně užít! (ber)

Poslat nový komentář