Čeká nás bouřkový úplněk. Ve Vodnáři

Čeká nás bouřkový úplněk. Ve Vodnáři
ilustrační foto pixabay.com

Červencový úplněk ve znamení Vodnáře vyvrcholí v sobotu 24. července ve 3:36 hodin ráno. Je označován jako bouřkový nebo hromový, v tomto měsíci je těchto jevů nejvíce.  

V sobotu 24. července je úplněk ve Vodnáři. Slunce je ve Lvu, což není ve druhé polovině července nic neobvyklého. Zajímavostí ale je, že přesně tato sestava bude i příští měsíc. V srpnu, přesněji 22.8., bude také úplněk ve Vodnáři a zároveň Slunce ve znamení Lva.

Buďte odvážní a svobodně vyrazte za svými sny. Tento i příští úplněk ve Vodnáři vás v tom krásně podpoří. Uran je planetou, která silně touží po svobodě, a patří právě k tomuto znamení. Pocit volnosti bude tedy tím, po čem vaše duše zatouží. Popřejte jí to a nenechte si přistřihnout svá křídla. Nenechte se svázat, dovolte si rozlétnout se a vychutnat si tak život z té dobrodružnější stránky.

Někteří jedinci budou muset řešit dilema, zda dát přednost lásce či kariéře. Rozhodnutí nemusí být úplně jednoduché. To se týká hlavně osob, které se narodili ve znamení Panny, Lva či Ryb, případně těch, kdo mají ascendent nebo měsíční znamení v některém z nich.

Čas kolem úplňku přeje dovoleným, relaxaci i svobodným a volnějším vztahům. (ber)

Poslat nový komentář