Úplněk se odehraje ve znamení Raka

Úplněk se odehraje ve znamení Raka
ilustrační foto astro.cz

Úplněk nastane již brzy – v úterý 18. ledna v jednu hodinu ráno a ponese se ve znamení sentimentálního Raka Říká se mu také vlčí.

Hluboce emotivní  úplněk může leckoho z nás dohnat k slzám. Což není nutné vnímat negativně, protože pláč nás zbavuje negativních emocí, kterým je třeba dát volný průchod, abychom se jich zbavili.

Může ve vás vyvolávat smutek, lítost či melancholii, aniž byste věděli proč. Můžete být vnímavější, vztahovačnější, náladoví, cítit potřebu uzavřít se více do sebe. Na některé věci můžete reagovat nepřiměřeně. Obzvlášť zranitelní můžete být v dlouhodobých vztazích, ať už partnerských, nebo třeba pracovních. Je potřeba si to uvědomit a trochu se s tím poprat.

I když to nebude lehké, zkuste si v době kolem úplňku nebrat příliš osobně různé narážky nebo výtky svých nadřízených či partnera. Snažte se svou horší náladou neobtěžovat ostatní, protože i na ně úplněk působí.

A protože je pro Raky velmi důležitá rodina, je dobré si v době kolem tohoto úplňku uvědomit, co pro vás znamená, jak důležití jsou pro vás rodiče, děti, prarodiče nebo další příbuzní. Co pro vás znamená domov, zázemí, kam se rádi vracíte. Na rodinu ale jen nemyslete. Přitulte se ke svým blízkým, řekněte jim, že je máte rádi, snažte se s nimi trávit co nejvíce času a zvelebujte svůj domov. (red)

Poslat nový komentář