Srpnový úplněk je ve znamení lehkomyslného Vodnáře

Srpnový úplněk je ve znamení lehkomyslného Vodnáře
ilustrační foto pixabay

Srpnový úplněk můžeme očekávat 12. srpna 2022 ve 3 hodiny a 35 minut. Říká se mu magický, jeseteří a červený. Je ve znamení Vodnáře a nese se v duchu jeho lehkomyslnosti a lehkosti bytí. 

Pro nás to znamená, že bychom měli být ve svém konání opatrnější a obezřetnější, neměli bychom se rychle a spontánně rozhodovat. Na zásadní rozhodnutí si nechejme dostatek času, popřípadě jej raději odložme na pozdější a stabilnější období. Mysleme více pozitivně a snažme se držet si dobrou náladu. To bude pro nás a naše zdraví to nejlepší.

Indiáni věřili, že den, kdy nastává srpnový úplněk, je dnem hojnosti a blahobytu. Proto tento úplněk pojmenovali jeseteří, jelikož se jeseteři v tomto období třou.

V období magického úplňku věnujte svou pozornost kreativitě a intelektuálním činnostem. Vzdělávejte se nebo začněte něco tvořit. Tvůrčí práce vám půjde opravdu od ruky.

Během srpnového úplňku může dojít k zásadním setkáním na přátelské nebo pracovní úrovni. V milostných vztazích si dejte pozor na hádky. Proto se pokuste nechat zásadní záležitosti a rozhodnutí volně plynout, na nic netlačte a nepokoušejte se hnát věci dopředu, jelikož toto chování může být živnou půdou pro hádky. (red)

Poslat nový komentář