Zabezpečení jezdeckých kasáren? Firma má prý čas

Zabezpečení jezdeckých kasáren? Firma má prý čas
ilustrační foto archiv ber

 

O zabezpečení objektu jezdeckých kasáren v Prostějově rokovali dnes prostějovští zastupitelé. Zatímco opozice se tázala, proč objekt nebyl za 9 měsíců zajištěn, koalice tvrdila, že vše je v pořádku.

Zastupitelé schválili na svém zasedání 15.12. loňského roku 3 miliony korun. Byly určeny na demolici přidružených částí a zakonzervování hlavního objektu. To mělo podle tehdejšího vyjádření Odboru rozvoje investic zahrnovat zazdění všech přístupů, včetně oken a dveří a realizovat i klempířské opravy na střechách. Konzervace a oprava měla řádově vyjít na 300 tisíc korun.

Při dnešním jednání se opoziční zastupitelé ústy Aleše Matyáška, Františka Filouše a Hany Naiclerové dotazovali, proč za 9 měsíců nebylo zakonzervování a hlavně zabezpečení objektu provedeno.

Odpověď náměstka Zdeňka Fišera byla šalamounská. „Suma zahrnuje demolici vedlejších objektů a pojezdové plochy, která již byla firmou, která vyhrála výběrové řízení, provedena. Demolice ale odhalila další skutečnosti, takže v této chvíli není jasné, zda konzervace bude provedena,“ sdělil zastupitelům. Dalším argumentem byla skutečnost, že vítězná firma má na práce čas do konce října letošního roku. (ber)   

Komentáře

Jdou na ruku skrytému developerovi nebo kamarádovi se stavební firmou. Vše, co dělají a používají je jasný důkaz toho, že mají v úmyslu jen bourat a zaplétají se do rozsáhlé pavučiny svých lží. 

Poslat nový komentář