Co byste rádi místo Jezdeckých kasáren?, ptá se v anketě město

Co byste rádi místo Jezdeckých kasáren?, ptá se v anketě město
ilustrační foto

Prostějovští radní se rozhodli pro město zajistit nejlepší možný návrh řešení území formou veřejné  architektonické soutěže. Rámcovým zadáním je urbanisticko-krajinářské řešení se založením nového centrálního parku obklopeného bytovou výstavbou.

„Připravili jsme krátký on-line dotazník, který je dostupný na adrese bit.ly/…cka. Výsledky ankety předáme jako součást podkladů účastníkům soutěže. Váš názor je pro nás důležitý, dotazník bude k dispozici k vyplnění do 30. 4. 2021,“ uvedl náměstek Jiří Rozehnal s tím, že o dalším postupu bude radnice informovat. „Za odpovědi a další podněty velice děkujeme,“ dodal Rozehnal. (red)

Komentáře

Ono je to jedno co tam bude, park? Stejně to obsadí naši spoluobčané stejně tak jako náměstí a nikdo s tím nic neudělá, takže ať je tam cokoliv za chvilku to bude k nepoznání, jenom zbytečně zainvestovany peníze někde, kde to poslouží těm co to zničí a nebudou si toho vážit. Obzvláště když je poblíž parlament

Ptáte se ,aby vlk se nažral a koza zůstala celá,stejně si pak vedení radnice
schválí to,co chce samo,a ne občané.Je to tak bohužel s většinou věcí.Ale zeleně
je v Prostějově opravdu žalostně málo a ještě se všude kácí.Staré stromy mladé
hned tak nenahradí.

Tak park supr, ale hlavně konečně po 40 letech dodělat jižní centrum! Kdyť je to hrozná ostuda města!!!

Když se město ptalo co chtějí lidé místo koupaliště na Kostelecké, většina chtěla nové koupaliště. A co tam máme. Halu, kde si žádný Franta nezačutá.

Poslat nový komentář