Kam v sobotu? Na karneval!

Kam v sobotu? Na karneval!
ilustrační foto DDM karneval
Další fotky: 
Kam v sobotu? Na karneval!
Kam v sobotu? Na karneval!
Kam v sobotu? Na karneval!

V dospěláckém světě se mnohým příčí, když jiní chodí s maskou. Ještě je horší, když někomu nasadí psí hlavu. A mít dvě tváře? To také není společensky přijatelné. A tak pokud máte světa dospělých plné zuby, můžete vzít své ratolesti a v sobotu s nimi navštívit karneval na pracovišti Vápenice 9 Sportcentra – DDM.

Od 15 hodin v tělocvičně domu dětí a mládeže zahájí dva veselí klauni promenádu masek. Tento program bude doplněn předtančením dětského souboru Malý Mánes. Vše pak bude završeno společným tancem všech dětí s rodiči.

Na to od 16 hodin naváže „módní přehlídka“, kdy se na molu mohou děti ve svých maskách předvést svým kamarádům. A pokud by bylo pro některé přemaskováno, můžete se těšit na vystoupení malých mažoretek z Krokodýlka Prostějov.

„Vstupné na karneval činí 30 korun za osobu. Věříme, že si opět k nám na Vápenici najde cestu spousta dětí se zajímavými maskami. Karneval patří k našim oblíbeným akcím a rozzářené oči dětí toho bývají neklamným důkazem,“ prozradila hlavní pořadatelka akce Martina Koudelková ze Sportcentra – DDM.

A my k pozvánce dodáváme informaci, že se do tělocvičny DDM na Vápenici 9 dostanete přes dvůr kolem Korela klubu a kočárky můžete zaparkovat přímo v budově. (red)

Poslat nový komentář