Charitativní ples Pomáháme tancem už se blíží

Charitativní ples Pomáháme tancem už se blíží
ilustrační foto

Občanské sdružení Pomáháme tancem opět pořádá již tradiční charitativní ples, a to už čtvrtý ročník. Konat se bude v sobotu 10. ledna 2015 ve Společenském domě v Prostějově. Výtěžek zamíří stejně jako posledně do Základní školy Tetín 7, Prostějov, která pečuje o zdravotně postižené děti.

„Program plesu se ponese v podobném duchu jako loni. Ples zahájí TS Free Dance, zkušené prostějovské taneční uskupení držící různá prestižní ocenění. Zařazujeme také tradiční ukázky soutěžního tance od profesionálních tanečníků,“ uvedla Tereza Dokládalová, organizátorka plesu.

Akci odstartuje slavnostní zahájení ve 20.00 hodin. K tanci a poslechu bude po celou dobu tradičně hrát brněnská kapela Kanci paní nadlesní. „Nejzajímavějším bodem programu ale bude nejspíš pole dance v podání Defi z olomouckého studia Apokalips, která minule očarovala nejednoho pána,“ směje se Tomáš Lázna, šéf organizačního týmu. Oficiálním zlatým hřebem večera ale bude předávání šeku s vybranou částkou zástupcům speciální ZŠ. „Za darované peníze realizujeme rekondiční masáže a speciální techniky pro naše děti. Představa je taková, že dohodnutá rehabilitační pracovnice by pravidelně docházela do školy a prováděla by s dětmi tyto techniky. Došlo by tím k dalšímu zkvalitnění služeb pro děti se zdravotním postižením, na které v současné době bohužel není prostor v rozpočtu,“ prozradil ředitel ZŠ Vladimír Brablec.

Návštěvníci mohou přispět nejen tím, že na ples dorazí, ale rovněž nákupem losů do tomboly, ta bude opět bohatá. Připraveny jsou také propagační placky Pomáhám tancem!, které si mohou lidé zakoupit s dvěma různými motivy.

Vstupenky jsou již v předprodeji za cenu 150 Kč, studenti jen za 100 Kč. K dostání jsou v Koženém zboží Martina Matušů na náměstí T. G. Masaryka a v kavárně Planeta malého prince ve Společenském domě, která se rovněž postará o catering na plese. Na místě zaplatíte za vstup o 50 Kč víc. „Pro ty, co mají zájem podpořit dobrou věc větší mírou, jsme letos rozšířili sortiment lístků o VIP vstupenky. Koupíte je za 300 Kč a jako poděkování od nás si na plesovém baru můžete vyzvednout láhev vína. Pro tyto vstupenky jsme navíc rezervovali nejlepší stoly na plese,“ dodal Lázna.

Akci podpořila Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova. „Je mi velkou ctí, že jsem již potřetí převzala záštitu nad charitativním plesem občanského sdružení Pomáháme tancem. Pevně doufám, že se s maximem z vás na tomto plese uvidím a společně podpoříme dobrou věc,“ řekla Sokolová. (red)

Poslat nový komentář