Hospodářská komora pořádá projekty pro stážisty i zaběhnuté podnikatele

Hospodářská komora pořádá projekty pro stážisty i zaběhnuté podnikatele
ilustrační foto

Okresní hopsodářská komora (OHK) v Prostějově připravuje na nejbližší období projekty pro zájemce o stáže ve firmách i semináře pro podnikatele, na nichž jim lektoři přednáší o legislativě u nás i v zahraničí.

Stáže ve firmách – vzdělávání praxí je celorepublikový projekt realizovaný Fondem dalšího vzdělávání, spolufinancovaný z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Projekt je zaměřen na získání praxe pro stážisty ve firmách pod dohledem zkušeného mentora firmy v délce 1-6 měsíců. Náklady na průběh stáže jsou firmě hrazeny z rozpočtu projektu. Poskytovatelem stáže mohou být všechny ekonomické subjekty registrované v ČR /firmy, OSVČ, příspěvkové org., apod./. Stážistou může být absolvent, nezaměstnaný, osoba na rodičovské dovolené, osoba mající zájem o kariérní vzdělávání. Veškeré informace získáte na www.stazevefirmach.cz nebo na Okresní hospodářské komoře v Prostějově – tady Vám bude poskytnuto komplexní poradenství a pomoc při zapojení se do projektu.

Semináře připravené na únor-duben 2013:

28. února - Nemocenské pojištění a pojistné na sociální zabezpečení v roce 2013 - přednáší Jiřina Fráňová /vedoucí odboru sociálního pojištění Městské správy sociálního zabezpečení Brno/8. března - Novela DPH 2013 - přednáší Ing. Dagmar Fitříková /vysoce uznávaný expert na daň z přidané hodnoty, autorka mnoha praktických průvodců a  manuálů pro plátce DPH/13. března - Veřejné zakázky aktuálně - dopady novely zákona v praxi - přednáší Mgr. Ing. Miloš Kačírek, Ph.D. /lektor, právník a ekonom zabývající se audity a organizací veřejných zakázek, obchodních soutěží a restrukturalizací podniků/25. března - Jak koupit nebo prodat dobře firmu - přednáší Michael Rostock - Poplar /investor, zakládající partner VENTURE INVESTORS Corporate Finance/30. dubna - Workshop: Obchodně-právní problematika v Německu - přednáší Dr. Marcella Pawelka /německá advokátka zastupující české firmy v Německu/

Bližší informace naleznete na www.ohkpv.cz

(red)

Poslat nový komentář