Filet z okouna na česneku a petrželi
Vydáno: So, 05/18/2013 - 15:03
Filet z okouna na česneku a petrželi/ Filete de perca al ajillo y perlil
Vynikající lehký rybí pokrm.
doba přípravy: cca 20 min
porce: 2
Suroviny:
* 500 g filetu z okouna
* 6 stroužků česneku
* 20 g petrželové natě
* sůl
* máslo
* 3 lžíce olivového oleje
* brambory
Příprava:
Česnek a petrželovou nať nasekáme nadrobno a smýcháme společně s olivovým olejem.
Filet rozpůlíme na menší porce, posolíme a osmažíme krátce z obou stran na másle. Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Rybí filety pokryjeme směší česneku s petrželovou natí a dáme do trouby dopéct cca na 10 minut, než česnek začne zlátnout.
Podáváme s bramborou uvařenou ve slupce
Dobrou chuť přeje Katka!
Poslat nový komentář