Kam na dětský den v Prostějově?

Kam na dětský den v Prostějově?
ilustrační foto

 

Už příští týden v sobotu bude 1. června, kdy si tradičně připomínáme Mezinárodní den dětí.

Prostějovské novinky zjistily, že v Prostějově proběhne k této příležitosti hned několik akcí. Zatím asi největší chystají prostějovští občanští demokraté, kteří pro všechny děti připravují zábavný program.

Centrem dětské oslavy tentokrát bude zahrádka s občerstvením, které se říká Bouda, protože se nachází na jednom z konců ulice Cyrila Boudy na sídlišti Hloučela. "Některé děti jí ale už dnes říkají U oveček, protože zde v malém výběhu pobíhá právě pár ovcí," upřesnil jeden z organizátorů Bořek Nagy.  Místo je navíc označeno v mapě pod tímto článkem.

A na co se děti mohou v sobotu 1. června od 14:00 v okolí zahrádky těšit? "Budeme mít skákací hrad a připravímě několik dětských soutěží, v nichž malí závodníci budou moci získat sladké odměny," uvedl pro PvN předseda prostějovských občanských demokratů Miloslav Musil. Podrobnosti přidala i další z organizátorek - radní Milada Sokolová: "Děti si budou moci také opékat párky, které od nás dostanou. Oheň i pruty na opékání budou samozřejměš připraveny. Věříme, že se dětský den povede minimálně jako v předchozích letech."

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář