Kruci, proč je ta rozhledna dřevěná?, diví se Vašek

Kruci, proč je ta rozhledna dřevěná?, diví se Vašek
Foto Vašek K.
Další fotky: 
Kruci, proč je ta rozhledna dřevěná?, diví se Vašek
Kruci, proč je ta rozhledna dřevěná?, diví se Vašek

 

"Poprvé, co rozhledna stojí, jsem se s kamarády vydal na Kosíř. Je to řada let, co jsem tam nebyl", napsal nám do redakce čtenář Vašek.

Zastavili a automobil odložili v Čechách pod Kosířem a Hraběnčinou cestou se vydali na vrchol.

"Pravdou je a je to má chyba, že málo sleduju tisk a vůbec nic jsem nevěděl o nové rozhledně. Neskutečně mě na místě rozladilo, že je dřevěná. Pane Bože, jak dlouho vydrží? Kdo to takto vymyslel? To zase někdo potřebuje za pár let novou zakázku?", rozčiloval se Vašek. Ocenil alespoň možný nákup vody a drobností přímo na místě. 

"Z místa si odnáším rozporuplné pocity, zasílám pár fotografií a co mě těší, že místo je očividně vyhledávané. Nebyli jsme na rozhledně sami, soudím tedy podle toho", dodal čtenář Vašek.

Komentáře

Včera jsem tam též zavítala, musím říct, že rozhledna má pevnou i kovovou konstrukci, která počítá s tím, že nějakou nemalou dobu vydrží... Jediné co mě rozladilo bylo množství otravujících vos u stolů kolem... Tudíž jsme dle plánu nemohli po sestupu z rozhledny chvíli jen tak vydechnout a kochat se na místě, prchli jsme zpět do lesů... Katka

Takovi pevny masiv musi vydrzet nekolik let tak nevim co tady udajny ctenar prdoli za blbosti. Jen me mrzi na te rozhledne ze tam neni dostatek piti a to 17. srpna kdyz jsou zatim vedra coz je potreba pit. Vybiraji jisty obnoas penez tak at take dovazi tekutiny. Ale snad se to pristi rok nebo jeste letos zlepsi a bude vse ok. Petr

Poslat nový komentář