AKTUALIZOVÁNO: Už víme, jak je to s nehty paní Alice!

AKTUALIZOVÁNO: Už víme, jak je to s nehty paní Alice!
ilustrační foto
Další fotky: 
AKTUALIZOVÁNO: Už víme, jak je to s nehty paní Alice!
AKTUALIZOVÁNO: Už víme, jak je to s nehty paní Alice!

Mezi nejčtenější články v historii PvNovinek patřil ten o nehtech paní Alice, která delší dobu chodila do vietnamského nehtového studia a skončila s těžkou mykózou nehtů. Poslední zprávy byly o tom, jak kožní lékař paní Alici telefonicky sdělil, že nejméně 3 – 4 týdny nemá na nehty nic aplikovat a pak má přijít do ordinace.

 

Pravdou je, že od té doby jsme paní Alici neustále atakovali a připomínali jí návštěvu kožního lékaře. Napřed se vymlouvala, možná se na nás i trochu zlobila, nakonec ale k lékaři přece jen šla.

„Víte, trochu mě vyděsila nedávná diskuse pod článkem. Myslela jsem, že na to čtenáři dávno zapomněli, ale najednou se zase objevil mezi nejčtenějšími a nejdiskutovanějšími. Pak jsem viděla v odkazech na netu fotografie, které byly přímo úděsné, podle nich jsem zase až tak špatně nedopadla. Kromě toho se tam psalo, že vietnamšní nehtaři používají akryláty, které vůbec nejsou vhodné ke kontaktu s lidskou pokožkou či nehty, že se používají ve stavebnictví, proto jsou levné. No, jsem poučená,“ napsala nám paní Alice, která ve čtvrtek konečně navštívila kožního lékaře.

„Sestra mi seškrábala hmotu nehtových plotének s tím, že to pošlou do laboratoře. Rozbory by měly být hotové asi do měsíce. Podle výsledků pak nasadí léčbu medikamenty. Jen doufám, že bude úšpěšná,“ těší se paní Alice.

Fotky - miniatury - pod článkem - našla paní Alice na internetu jako doklad o nekvalitních službách některých vietnamských studií. Je vidět, že její vlastní nehty (na hlavní fotce) nejsou na tom nejhůř.

(ok)

 

Komentáře

otázka spíše zní takto: proč jste líné starat se o svoje nehty a musíte mít umělé???

Přeji paní Aleně, aby nehty odrostly do původní podoby. Ale otázka zní STÁLO to za to???? Nebo je lepší si připlatit a navštívit "tuzemskou" manikérku, ke které chodí pravidelně hygienická kontrola, která se nevymlouvá na to, že "nerozumim cesky"?

Bohudík u nás je tato látka v kosmetickém průmyslu taky zakázaná,

proč je tedy hygiena nezakáže?rozbory jsou hodně drahá záležitost,a do toho se nikomu nechce na vlastní náklady,když najdou nějaký problém ve studiu,napaří pokutu a je to

až na to,že druhý obrázek nejsou nehty nijak poškozené modeláží,ale ukázka umění filmových maskérů...někde tu běhá celá reportáž po netu...jinak ano, ve větnamských studiích používají technický akryl,který obsahuje MMA, látku,která je v USA zakázaná,protože je karcinogenní. jen evropa je smetičtě a používá se to běžně

Poslat nový komentář