Trápí vás vrásky? Nebo celulitida?

Trápí vás vrásky? Nebo celulitida?
ilustrační foto

Jdete na ples a chcete vypadat prostě nádherně? Nebo jste senior a potřebujete trochu rozpohybovat tělo? Na všechny tyto problémy a řadu dalších znají recept v relaxačním Studiu SORIA.

Studio Soria je moderní relaxační studio nacházející se v centru města. Filozofií zdejších pracovníků je vaše maximální spokojenost. Ke každé klientce volí individuální přístup a každá z nich se stává milým hostem Studia Soria.

Zdejší nabídka je skutečně bohatá – od formování postavy a ultrazvukové kavitační liposukce až po výživové poradenství či relaxační masáže. S celou nabídkou studia se můžete seznámit na jejich webových stránkách (stačí kliknout na reklamu studia na PvNovinkách).

Jednou z mnoha zajímavých akcí studia je využití cvičebního vibračního stroje Power Plate, který usnadňuje formování postavy, zvýšení svalové síly a vyrýsování svalstva a podporuje oběhový systém.

Trojrozměrná vibrační technologie, na níž je založena funkce Power Plate, je v současnosti nejnovější užívanou cvičební technikou, která přináší nový rozměr do kondičního cvičení a zdravého životního stylu pro všechny věkové kategorie a tělesné schopnosti.

Power Plate pracuje na bázi mimovolních tělesných reflexů, které jsou vyvolány speciální vibrací působící na vysoký počet svalových vláken, jež nejsou při běžném tréninku ovlivnitelná.

Jaký trénink si na Power Plate můžete vybrat? Například trénink zaměřený na problematické partie (hýždě, stehna, bříško, tricepsy), Post Natal – což je trénink určený pro ženy po porodu a při problémech s nefunkčností pánevního dna, speciální hodiny pro seniory (cvičení s ohledem na zdravotní stav, zaměřeno na prevenci a řešení problémů s únikem moči, s osteoporózou a ochabováním svalstva) a anticelulitidní program (zvýšené množství masáží).

Pracovníci relaxačního studia SORIA děkují všem svým klientům za projevenou přízeň v roce 2013. Do nového roku všem přejí jen to nejlepší, pevné zdraví a osobní pohodu. „Vážíme si vaší projevené důvěry a věříme, že se budeme setkávat i v nadcházejícím roce a zároveň rádi přivítáme nové klienty.“

(PR)

Poslat nový komentář