Chcete vlastní SPZ? Od ledna 2015 nic nemožného

Chcete vlastní SPZ? Od ledna 2015 nic nemožného
ilustrační foto internet
Další fotky: 
Chcete vlastní SPZ? Od ledna 2015 nic nemožného

 

Doba registračních značek aut „na míru,“ se blíží. Letos Sněmovnou prošla novela patřičného zákona a tak od 1. ledna 2015 bychom mohli na úřadě žádat o vlastní kombinace čísel a písmen. Své plechové miláčky tak můžeme odlišit i jinak než  jen lakem, koly nebo spoilerem.

Zakázaná budou hanlivá slova, pravděpodobně i různé oficiální zkratky. Třeba jako za minulého režimu v jihočeských Strakonicích (ST) přeskočili písmeno B a z STA99-99 přešli rovnou na STC 00-01. Nebo Písek se svým PI, tam by asi těžko kdo jezdil s PIJem nebo PIFem. V Prostějově si své užili majitelé proslulých trabantů, když přišla na řadu PVC. „Kolikrát si ze mě dělali srandu, že to nemusím psát, že každý ví, že mám bakelitový auto, to už nespočítám,“ nechal se slyšet  Roman Novák. V Prostějově na náměstí Spojenců bývala často k vidění bílá Lada s bratislavskou  SPZ BAC-OO. Dost výmluvné že....

Zcela jistě neprojde JSEM IDOT , a abyste byli AGENT 007, to byste museli na odboru dopravy hodně přidat do kroku. Možností bude spousta, záleží i na tom, na kolik bude úřední šiml všímavý a benevolentní. SPZ na míru bude samozřejmě nadstandard, a tak ji také zaplatíme. Stát by měla 10 tisíc korun. (ber)

 

 

Poslat nový komentář