Badyska - ztracená a nalezená, šťastná doma, ale...

Badyska - ztracená a nalezená, šťastná doma, ale...
ilustrační foto
Další fotky: 
Badyska - ztracená a nalezená, šťastná doma, ale...
Badyska - ztracená a nalezená, šťastná doma, ale...
Badyska - ztracená a nalezená, šťastná doma, ale...
Badyska - ztracená a nalezená, šťastná doma, ale...

 

Den před Štědrým dnem se na vlakovém nádraží ztratil pejsek. Plně otiskujeme s dovolením paní Dagmar celý příběh o jeho ztracení, následných peripetiích s odchytem a šťastným shledáním.

Badys se ztratila dne 21.12.2013 novému majiteli, kterému se vyškubla z vodítka na nádraží asi v 17.30 h, v Prostějově. Nenechala se chytit, byla vystressovaná z přepravky a vlaku, druhý den, byla na nádraží viděna, jedna paní ji málem chytila, ale nepovedlo se :-(, Bady utekla, a od té doby ji nikdo neviděl i přes to, že někteří lidé se na to místo opětovně vraceli a hledali, jak známí, tak i cizí lidé. Všem těm, co se snažili Badys najít, moc a moc děkuji za ochotu a lidskost.Nevím to zcela přesně, ale 2.1.2014 dostal nový majitel upozornění, kde se Badys skrývá, 3.1.2014 ji viděl i s mou známou, ale opět se jim nepodařilo ji chytit, nechtěli ji ale vyplašit, již se setmělo a byla velká mlha. V sobotu 4.1.2014 na místo jeli tři lidé, a konečně se podařilo Badysku odchytit, bylo to díky opravdu velkému štěstí a šikovností člověka, který to dokázal, také velkou ochotou mé kamarádky, která jela mnoho kilometrů, aby přivezli Badys zpět živou.

Velké dík patří mé známé paní Zitě, Zito, ač jsem ti již psala, jsem ti opravdu velmi vděčná, a moc si vážím, že jsi Badysku hledala několikrát, ač jsem o tom ani nevěděla, jsi strašně hodná, a opravdu ti patří velký dík, stejně jako dalším kamarádkám Petře a Janě.

Děvčata...děkuji vám všem z celého srdce a Badyska vám posílá pac a pusu. Nyní již jen doufat, že bude za nějakou dobu v pořádku.

Nyní zpráva o Badys...vážila 5kg, je to větší, mohutnější fena, nebyla tlustá, na fotech je taková, jak vypadá po jejím příjezdu. Váží 3.5 kg, sotva se drží na nohách, je kost a kůže. Na nožičkách měla bodláky, které ji poranily kůži, srst se ostříhala, kůže se určitě zahojí. Na vlastní oči jsem takto hubené zvíře ještě nikdy neviděla. Budu doufat, že bude Badyska v pořádku, a že se pomalu a postupně bude spravovat, nabírat sílu, a vše co je třeba, jen to nesmíme přehnat. Snad v jejím tělíčku je vše v pořádku.Badys půjde ještě na vyšetření, dle rady veterináře, držte nám všem palečky. Je zde i fotka, na kterém místě žila těch celých 14 dní. Pomohlo určitě i teplejší počasí přes vánoční svátky, že nepršelo, nemrzlo, nesněžilo, že se Badys mohla zachumlat do listí, kde ji bylo asi trochu teplo. Je mi líto čím si Badys prošla, snad brzo na ošklivé časy zapomene. Dagmar

Komentáře

hlavně by už to zvíře mělo najít pána, který o ni stojí.. On se totiž p. Dáše nehodí doma, protože má nadváhu a nemůže na ní množit.. a tak se jí zbavila..nikdy bych svého psa nepředávala  někomu, koho neznám.. myslím si, že Badys bude líp někde, kde ji budou milovat a nebude sloužit jen jako zdroj na peníze...

Lidi nevim co tady vedete žabomyší války o tom, kdo se jak zasloužil o to, že je Badys zpět doma a komu přímo či nepřímo paní Kolísková poděkovala.  Myslím, že vyjádřila své díky všem kdo se o to zasloužil, že  těch 14 dní venku Badys přežila, a že byla odchycena a přivezena zpět k ní, do prostředí, které je pro Badys známé, kde je v pohodě a v teploučku.  A o to snad nám všem, kteří jsme se méně či více podíleli na jejím hledání, šlo!!! Badys je doma a je šťastná!!!

Hlavne at se nedostane zpet do rukou toho cloveka jak ji ztratit!!!

Sledovala jsem velice pozorně veškeré usílí a snahu Paní Dáši a jsem moc ráda, že to nevzdala a podařilo se jí a jejím kamarádkám Badys odchytit, bylo už za  5 minut 12!!! Velké díky všem a Tobě Dagmar plno sil v uzdravovaní Badys.

Dagmar, to jsem si odechla, že je zpět u Vás. Díky že to tak dopadlo.

Celé je to divné nicméně věřím  zde paní Marcele

Děkuji všem co zachránili Badýsku a veliké díky patří paní Dagmar, že si Badys vzala zpět k sobě, aby byla v poklidném prostředí a ze všeho se mohla zotavit, je to od Vás moc hezké paní Dášo a patří Vám velký dík!!!

Přeji Badys, aby se rychle uzdravila, a kdyby bylo možné, nechte si Badys u sebe navždy, aby už nemusela zažívát další šoky a změny.

Děkuji Všem, kdo se přičinil, aby se Badys našla.Bylo mi hrozně smutno celé vánoční svátky,když jsem si vzpoměla na Badys.Kdyby to bylo poblíž, určitě bych ji jela hledat.Přeji Badys,aby se ji vše vynahradilo a měla se jen dobře! Eva Sedláková majitelka fenky Abbis od p.Kolískové

 

Paní Marcelo, aha, tak o tom já vůbec nevím, že jste tam s panem X..byla , to mi on neřekl, já vím, že tam byli den před odchytem s paní Zitou, a možná jejím menželem, předpokládám, nevím to ale. Vy jste teda Badys objevila na tom místečku, což je foto na Badys stránce ? Pokud ano, strašně moc vám děkuji, jen netuším, jak jste vlastně na pana X přišla, protože nevím kde byl jeho kontakt. Všude je hodně psán můj kontakt, a proč jste neinformovala Psího detektiva ? I tak vám moc děkuji, že jste zavolala, ať již komukoliv, protože zde jde hlavně o jednu psí dušičku, která byla zachráněna, a je samozřejmě , že se musela vrátít k nám, kde to zná, kde se doufám zotaví. Nezotavila by se u cizích lidí. Budu ráda, když se mi ozvete na Fb, ráda bych vám poděkovala více. Dagmar

Paní Dagmaro,já nikde nepíšu,že je Bady moje :-)..psala jsem ,že jsem na ni byla upozorněná paní Radmilou,která ji spolu s další paní 2x denně krmily a napadlo je,že by to mohla být moje fenka,o které byla na fb událost a hleda se do ted.Já až tam na místě zjistila,že je pejsek podobný někomu,koho jsem viděla na letáčku,doma jsem letáček našla a volala na uvedené číslo a druhý den jsem spolu s manželem pro pana .jak píšete X zajela na nádraží  a spolu s ním na místo,kde Bady několik dní přebývala,ještě ten den jsme ji hledali s ním,bohužel Bady měla granulky snězený a neukázala se,odpoledne mi volal,že je na místě znovu a s ním nějací jeho známí a Bady že opravdu viděli tam,kde jsem jim ukázala,další den volal,že Bady je pryč.Taky jsem ráda ,že se dostala domů,o to taky šlo ,ale mrzí mě,že zřejmně nevíte,kdo se o pejska opravdu celou dobu staral a snažil se ho bud odchytit,nebo zjistit kam vlastně patří. To že vážila mín,je jasné,protože neustále pobíhala a musela být se spousty nových lidí,míst,situací atd ve stresu, jsem ráda že se Bady dostala domů,protože .na rozdíl od ého pejska měla prostě štěstí na všímavé lidi. Marcela

 

Poslat nový komentář