Blíží se úplněk. A bude patřit střelci

Blíží se úplněk. A bude patřit střelci
ilustrační foto

 

Měsíc putuje ve znamení Střelce, aby se v pátek 13. června dostal do úplňku. Střelec vás pobízí k aktivitám. Podnikejte věci, které vás nadchnou. Jeďte na super výlet s kamarády, navštivte místa, která jste vždy chtěli navštívit, navštivte nebo udělejte oslavu s přáteli.

Každý úplněk znamená aktivitu, kulminaci, naplnění a vyvrcholení. Jeho negativní stránka je msta, urážlivost, přílišná sentimentalita, vyčerpanost. Střelec je specifický, jeho úplněk je plný nadšení, ale i nespokojenosti s určitými věcmi, která je hnacím motorem pro změnu. Vyjádřete se od srdce a trefně právě tehdy, když to cítíte. 

Nezapomínejte ani na své tělo – dopřejte si masáž nohou, pedikúru, saunu nebo bylinnou koupel. Ale pozor, jezte střídmě, tělo má tendenci přibírat na váze. Takže je vhodné udělat si přímo půst nebo odlehčovací ovocný, zeleninový či rýžový den. Ovoce nemíchejte s jinou stravou, jezte je nalačno. Během dne pijte čerstvé ovocné a zeleninové  šťávy.

A nezapomeňte čarovat. Vliv úplňku na čáry a kouzla je totiž obrovský. Ale čarujte hezky, protože nejlépe funguje při přivolávání dobra, lásky a nové síly. (red)

Poslat nový komentář