Hledá se nejkrásnější středoškolačka kraje!

Hledá se nejkrásnější středoškolačka kraje!
ilustrační foto

 

Přesně za měsíc vybere odborná porota finalistky druhého ročníku Miss středních škol Olomouckého kraje. Nejde ale jen o klasickou soutěž krásy. Organizátoři nehledají pouze dívky, ale také talentované studenty. Ti nejlepší pak vystoupí stejně jako vloni na závěrečném galavečeru, který se uskuteční 20. března v prostorách Regionálního centra Olomouc.

Iniciativa pro tuto soutěž vzešla ze strany studentů na začátku školního roku 2013. "První ročník zanechal pozitivní ohlasy nejen mezi veřejností, ale i samotnými finalistkami. Studentky středních škol na území Olomouckého kraje tak nemusejí váhat a mohou se do soutěže zapojit. Musí však pamatovat také na přípravu volné disciplíny, kterou předvedou již na castingu 5. prosince v Olomouci," přiblížil mluvčí soutěže Radim Kašpar. Na přípravě soutěže se podílí i současná Miss ČR Gabriela Franková, která tak plní své slovo. "Jsem ráda, že se první ročník setkal s tak pozitivními ohlasy. I to byl důvod, že v projektu pokračujeme a chceme z něj udělat nejzajímavější projekt svého druhu. Mnoho finalistek na soutěž navázalo a rozvíjejí svou modelingovou karieru. Vítězka prvního ročníku Alžběta Krovová dokonce půjde na přehlídce Beaty Rajské v Olomouci. Věřím, že tohle může být pro slečny velkou motivací," domnívá se Franková.

Bližší informace o soutěži a možnosti se do ní přihlásit naleznete na http://missok.cz/. Casting se uskuteční 5.12. od 8 hodin ve Slovanském domě v Olomouci. (red)

Poslat nový komentář